De Invoer & de Uitvoer die van Xiamenfullstar Co., Ltd uitwisselen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Fullstar Import & Export Trading Co., Ltd.

Xiamen Fullstar Import & Export Trading Co., Ltd.

1 2 3 4
Xiamen Fullstar Import & Export Trading Co., Ltd. Xiamen Fullstar Import & Export Trading Co., Ltd. Xiamen Fullstar Import & Export Trading Co., Ltd. Xiamen Fullstar Import & Export Trading Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : FXD
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

FULLSTAR het bedrijf werd opgericht in 2003, wordt gevestigd in de mooie kuststad van Xiamen, China. Geschikt vervoer door overzees, land en de lucht. Sinds zijn aanvang, die zich in de productie van allerlei plastic blad specialiseren. Pvc, APET, het synthetische document van pp, pp, HEUPEN, PC-blad, enz. Het belangrijkste gebruik van de producten voor voedsel, elektronika, ambachtenklasse van blaar verpakking, etiketten, druk en andere materialen.

China Xiamen Fullstar Import & Export Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

FULLSTAR is primaire handelaar van NANYA-het blad van pvc, het synthetische document van pp en het blad van het Verre Oosten APET van TAIWAN in China. Zijn eigen industriële productiepark behandelt een gebied van 20.000 vierkante meters. Er zijn vier productielijnen van APET-blad, drie productielijnen van pp, HEUPENblad en twee productielijnen van pvc-blad. De verkoop was 20.000 ton diverse bladmaterialen in 2019. In 2020, de doelproductie en de verkoop van diverse types van bladmaterialen 30.000 ton.

       FULLSTAR de fabriek heeft food-grade productieworkshops. Productie van APET, pp, HEUPEN food-grade en elektronisch-rangblad. De fabriek is uitgerust met geavanceerd automatisch heet het vormen zich verwerkingsmateriaal. Voor grote klanten, produceren de ondernemingen ondersteunend fruitdienblad, maaltijddoos, de producten van het voedseldienblad. Goede en Stabiele hoeveelheid, Ononderbroken Ontwikkeling, de Uitstekende na-dienst.

Contactgegevens
Xiamen Fullstar Import & Export Trading Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Kenneth Wang

Tel.: 13779938860

Fax: 86-592-5881363

Direct Stuur uw aanvraag naar ons